U kunt 30 mei 2017 alvast in uw agenda noteren, want dan is het weer zo ver: HypoVak 2017! Ook de veertiende editie zal gehouden worden in het NBC Congrescentrum Nieuwegein en zal de moeite van een bezoek, zoals u inmiddels gewend bent, meer dan waard zijn.

HypoVak is al vijftien jaar een begrip in de wereld van de hypotheekprofessional. De combinatie van een inspirerende beurs, informatieve plenaire sessies, educatieve masterclasses en de mogelijkheid tot netwerken garandeert elk jaar een bijzondere dag. Zo ook dit jaar. Het thema is inmiddels bekend en luidt: How to fix the Future: Anticiperen op Life Events.

De professional staat direct in verbinding met de zogeheten grote levensgebeurtenissen van de mens. Op 30 mei zal de vraag centraal staan hoe de professional hier het beste op kan anticiperen. Vanuit verscheidene relevante hoeken wordt een antwoord geformuleerd. Uiteraard zullen vakgenoten onderzoeken presenteren en innovatieve oplossingen aandragen, maar ook de stem van de consument zal hierbij niet uitblijven. Op het moment dat het evenement voorbij is zal u, en vele branchegenoten met u, geïnspireerd huiswaarts keren met kennis die u de volgende dag al kunt toepassen!

Bestel uw kaarten dus nu, en wel hier. We zien u graag op 30 mei 2017, tot dan!