Hoe verander je een organisatie zodanig dat mensen de zegeningen van de digitale wereld omarmen, maar dat ze tegelijkertijd het gevoel hebben dat de mens centraal staat? Op die en andere ondernemersvragen krijgt u het antwoord tijdens de keynote van Danny Mekić.

Danny Mekić startte als vijftienjarige zijn eerste technologiebedrijf. Hij is in Nederland dé autoriteit op het gebied van technologie, innovatie en klantgericht ondernemerschap. Als ondernemer, investeerder, opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur, daagt hij talloze grote multinationals, overheden en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn.

Als spreker weet Danny Mekić zijn publiek keer op keer te verrassen met actuele kennis en inzichten, die hij op een inspirerende en interactieve manier weet te brengen. Hij kent de branche en beschikt, naast inhoudelijk verstand van nieuwe technologieën en innovaties, over brede kennis van vigerende wet- en regelgeving.