Tot 15 mei kunnen advieskantoren hun businesspartners nomineren voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2019. Onder het motto ‘uw stem is taart waard’ maakt u elke week kans op een taart. InFinance hoofdredacteur Alex Klein leverde vanmorgen het eerste feestelijke exemplaar af bij De Hypotheker in Ede.

De taart werd in ontvangst genomen door v.l.n.r. Lysanne Scalzo, Bennie Schoonderbeek en Rachèl van Veldhuizen-Smits. Gebaseerd op 38 reviews scoort De Hypotheker Ede een 9,7 op Advieskeuze.nl.

Wint u de volgende taart?

Breng ook uw stem uit en maak elke week kans op die feestelijke taart. Hoe eerder u stemt, hoe groter uw winkans. Financieel advieskantoren in Nederland brengen voor deze editie van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt voor het eerst hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt. Er kan gestemd worden tot en met 15 mei 2019. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt op 28 mei tijdens het hypothekenevent HypoVak 2019 in NBC Nieuwegein.