Onder het motto ‘uw stem is taart waard’ wint De Hypotheekshop Utrecht – Leidsche Rijn deze week de feestelijke taart. Advieskantoren kunnen nog tot 15 mei via het stemformulier op Advieskeuze.nl hun businesspartners nomineren voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2019. 

Breng direct uw stem uit via Advieskeuze.nl

Advieskantoren die meedoen aan de verkiezing – een initiatief van het vakblad InFinance – maken elke week kans op een taart. Hoe eerder u stemt, hoe groter de kans dat op een vrijdag de bakker bij u komt voorrijden.

De Hypotheekshop Utrecht – Leidsche Rijn

De Hypotheekshop Utrecht – Leidsche Rijn is opgericht in 2016. De toegevoegde waarde van hypotheekadvies is volgens adviseur en eigenaar Michael van Amerongen meer dan alleen een lage rente. “Ook voorwaarden spelen een belangrijke rol in de keuze, zowel nu als in de toekomst. Wij houden rekening met de persoonlijke wensen van vandaag en morgen en zoeken voor iedere wens een oplossing.” Gebaseerd op 70 reviews scoort het kantoor een 9,6 op Advieskeuze.nl.

Wint u de volgende taart?

Breng ook uw stem uit en maak elke week kans op die feestelijke taart. Hoe eerder u stemt, hoe groter uw winkans. Financieel advieskantoren in Nederland brengen voor deze editie van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt voor het eerst hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt.

Er kan gestemd worden tot en met 15 mei 2019. Deze week is een eerste tussenstand gepubliceerd en weten we welke partijen aan kop gaan. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt op 28 mei tijdens het hypothekenevent HypoVak 2019 in NBC Nieuwegein.

Zeven categorieën

De vragen zijn opgedeeld in zeven categorieën die aan het professionele hypotheekadvies zijn gelieerd:

  • Hypotheekverstrekker & Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • Serviceprovider & Serviceprovider <700 kantoren
  • Franchiseketen
  • Woonverzekeraar
  • Inkomensverzekeraar
  • Kredietverlener
  • Innovatie (Hypotheekproduct, Verzekeringsproduct, Dienst aan intermediair, Dienst aan consument)

Stemmen via Advieskeuze.nl

Ruim 5.500 advieskantoren maken gebruik van een gratis extranet-account van Advieskeuze.nl. Hiermee kunnen ze hun profiel op Advieskeuze.nl en de aangesloten partnersites beheren.

Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl: “Met InFinance zijn we een partnership aangegaan om interessante onderzoeksdata te kunnen delen met de financiële sector. De nieuwe methodiek om de winnaars van de Gouden Lotus Awards te kunnen bepalen is onderdeel van die samenwerking. Gezien het brede draagvlak kunnen er voldoende stemmen voor de InFinance awards worden uitgebracht.”

Advieskantoren kunnen hier hun stem uitbrengen.

Aanmelden extranet-account

Heeft uw advieskantoor nog geen gratis extranet-account van Advieskeuze.nl? Dan kunt u via de homepage van het extranet checken of er al een profiel met openbare gegevens vermeld staat op Advieskeuze.nl. U kunt vervolgens klikken op de button ‘Aanmelden’ in het vak ‘Nog geen account?’.

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl helpt bezoekers om online de juiste dienstverlener in de buurt te kiezen door betrouwbare kantoorgegevens en gecontroleerde klantreviews te tonen. Voor het presenteren van een kantoorprofiel en het gebruik van het extranet hoeft er niets betaald te worden. Dat geldt ook als bezoekers via de website contact opnemen of een adviesgesprek aanvragen. Meer informatie over Advieskeuze.nl en de meest gestelde vragen kunt u hier vinden.