Aankomende dinsdag 28 mei gaan de deuren van NBC Nieuwegein open voor de 16e editie van HypoVak. De dikke Beursspecial is nu ook in zijn geheel online te lezen. Bekijk het programma, sprekers en de masterclasses en laat u inspireren door de vele interviews en artikelen.

Bijvoorbeeld over de pilot met een nieuw aanvraagtraject voor hypotheken dat efficiënt gebruik maakt van brondata en een gezamenlijk initiatief is van de ketenpartners HDN, Argenta, CMIS, Quion en Ockto. Ketenpartners die dit traject niet voor zichzelf houden, maar openstellen voor de gehele branche. Lees ook de 5 tips voor een actieve klantbediening en laat u inspireren door de oproep van Armand Baas Becking. Proactief relatiebeheer vraagt nieuwe vaardigheden. Een belangrijk element dat in toekomstscenario’s steevast onderbelicht blijft.

Dit en meer leest u in de 54 pagina tellende Beursspecial HypoVak. Laat u inspireren en kom op 28 mei naar NBC Nieuwegein. HypoVak voert u mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.