Hét hypotheekevent HypoVak krijgt een vervolg! In december 2019 vindt de HypoVak Kennis Update plaats, een nieuw kennisevent voor de professionele hypotheekadviseur. Gericht op actuele dossiers en veranderingen in wet- en regelgeving die betrekking hebben op de hypotheekmarkt in 2020.

De HypoVak Kennis Update moet vanzelfsprekend naadloos aansluiten bij de informatiebehoefte van de hypotheekadviseur. De onderstaande thema’s zijn al door ons samengesteld, maar geef vooral ook de onderwerpen aan die je mist en waarvoor jij naar het nieuwe kennisevent wilt komen.

Gratis naar de HypoVak Kennis Update

Geef je voorkeuren vóór aanstaande vrijdag 7 juni – 12.00 uur via onderstaand formulier door en ontvang als dank hiervoor een gratis ticket voor de HypoVak Kennis Update in december.

HypoVak Kennis Update - Voorkeuren


  • Naam en e-mailadres voor gratis ticket
    Wij nemen uw privacy serieus. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.