InFinance reikt dit jaar voor de vijfde keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. Door deelname aan het onderzoek op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl, geven zij hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen.

Tijdens HypoVak op 27 oktober in NBC Nieuwegein presenteren Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl, en Alex Klein, Hoofdredacteur InFinance, de opvallendste onderzoeksresultaten.

Stemmen tot 15 augustus

Deelname aan het Gouden Lotus Award onderzoek is verlengd tot 15 augustus. Breng nu uw stem uit via de extranet-omgeving van Advieskeuze.nl! De feestelijke award-uitreiking die in het voorjaar zou plaatsvinden is verschoven naar dinsdag 1 september 2020. Voorafgaand aan het bekendmaken van de winnaars, worden op maandag 17 augustus de genomineerden in de verschillende categorieën bekend gemaakt.