Is de huidige coronacrisis een aanloop naar een nieuwe crisis op de woningmarkt of zijn de omstandigheden in vergelijking met eerdere crisissen nu gunstiger? Schrijf u nu kosteloos in voor het half uur durende digitale HypoVak College met woningmarktexpert Peter Boelhouwer op 19 mei 2020.

Ruim 1.000 hypotheekadviseurs keken, net als wij, uit naar HypoVak op 19 mei. De nieuwe datum is nog wat ver weg en zo lang willen wij u niet laten wachten. Kennisdelen is een belangrijke motivator om HypoVak te bezoeken. Daarom kunt u nu op 19 mei geheel RIVM-proof een HypoVak College volgen.

Een digitaal college waarin hoogleraar en woningmarktexpert Peter Boelhouwer, op basis van de cijfers uit het laatste kwartaal, de meest recente woningmarktinformatie en door de achtergronden van de koopprijsontwikkeling te belichten, een voorzichtige blik in de toekomst werpt (met als stip op de horizon de 17e editie van HypoVak op 27 oktober).

Peter Boelhouwer is hoogleraar Huisvestingssystemen in Delft. Sinds bijna 40 jaar bestudeert hij de interactie tussen de woningmarkt en het volkshuisvestingsbeleid. In zijn loopbaan maakte hij de korte maar heftige woningmarktcrisis in de jaren tachtig mee, gekenmerkt door fors oplopende hypotheekrentes. En meer recent de kredietcrisis die begon in 2008 en maar liefs ruim vijf jaar zou duren.

HypoVak – The New Generation

Op het plenaire podium van HypoVak – dat vanwege de coronamaatregelen is verplaatst van 19 mei naar 27 oktober – geeft Peter Boelhouwer de inleiding voor de paneldiscussie over ‘The New Generation – Hypotheken’. Sluit het huidige productaanbod nog wel aan bij de ontwikkelingen en de vraag op de Nederlandse woningmarkt?

The New Generation Hypotheken is een van de vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan. De anderen zijn: The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten.

Schrijf u hier kosteloos in voor het webinar op 19 mei om 12:00 uur