HypoVak ‘The new generation’ is verplaatst naar dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein. Daarmee is het de organisatie gelukt een nieuwe datum te vinden voor hét vakevent voor de hypotheekadviseur, dat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet op 19 mei kon plaatsvinden.

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

Het programma en de sprekers worden op dit moment geactualiseerd naar de nieuwe datum, zodat ook de website HypoVak.nl binnenkort weer helemaal up-to-date is.