Op het plenaire podium van HypoVak verzorgt hoogleraar en woningmarktexpert Peter Boelhouwer de inleiding bij de paneldiscussie over ‘The New Generation Hypotheken’. Sluit het huidige productaanbod nog wel aan bij de ontwikkelingen en de vraag op de Nederlandse woningmarkt?

Een van de panelleden is Monique Sueters, Directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij Nationale-Nederlanden Bank. De andere panelleden worden in aanloop naar HypoVak bekendgemaakt.

Op 19 mei gaf Peter Boelhouwer een HypoVak College waarin hij een voorzichtige blik wierp in de toekomst, met als stip op de horizon de 17e editie van HypoVak op 27 oktober. Dit deed hij op basis van de laatste kwartaalcijfers, de meest recente woningmarktinformatie en door de achtergronden van de koopprijsontwikkeling te belichten. Bekijk hier het HypoVak College met Peter Boelhouwer terug.

HypoVak 2020

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

The New Generation thema’s

De vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan zijn: The New Generation Hypotheken, The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten. Bekijk hier het HypoVak programma 2020.