De hypotheekadviseur heeft verschillende mogelijkheden om het inkomen van de klant te laten vaststellen. Bijvoorbeeld de inkomensbepaling (loondienst en ondernemer), perspectiefverklaring, arbeidsmarktscan en werkgeversverklaring. Tijdens deze HypoVak masterclass behandelt Harrie-Jan van Nunen de verschillende methodes.

Van Nunen is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Hij verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur.

Praktische toepasbaarheid

Tijdens deze HypoVak masterclass komen de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen voor het vaststellen van het inkomen aan bod en geeft Van Nunen tips wanneer een bepaalde methode wel of niet te gebruiken. Uiteraard zal Van Nunen op 27 oktober ook ingaan op de (mogelijke) effecten van de Coronacrisis op deze middelen. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdragen wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers.

HypoVak 2020

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

The New Generation thema’s

De vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan zijn: The New Generation Hypotheken, The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten. Bekijk hier het HypoVak-programma 2020.