Net als u keken wij uit naar het moment dat de hypotheekbranche elkaar dit najaar weer fysiek kon ontmoeten tijdens HypoVak. Gezien de ontwikkelingen rondom Covid-19 zal HypoVak 2020 niet één dag, maar een hele week lang ‘online live’ gaan. In deze week van de hypotheek staat u – de hypotheekprofessional – centraal. Laat uzelf informeren over de laatste trends en ontwikkelingen in de hypotheekbranche.

In de week van 26 t/m 30 oktober kunt u dagelijks plenaire sessies en masterclasses volgen; allemaal in het teken van het thema ‘The New Generation’. Ook is er een openbare meeting room om met elkaar te netwerken en online ‘booths’ waar u de partners kunt bezoeken op hun virtuele beursstand. Hier kunt u informatie opvragen, afspraken maken, chatten en videobellen. Na het registreren ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak-omgeving.

Eigenlijk een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!