Op het digitale plenaire podium van HypoVak verzorgt hoogleraar en woningmarktexpert Peter Boelhouwer de inleiding bij de paneldiscussie over ‘The New Generation Hypotheken’. Sluit het huidige productaanbod nog wel aan bij de ontwikkelingen en de vraag op de Nederlandse woningmarkt?

Woensdag 28 oktober | 10.00 – 11.00 uur  | Plenair 

Peter Boelhouwer zal op basis van de cijfers uit het laatste kwartaal, de meest recente woningmarktinformatie en door de achtergronden van de koopprijsontwikkeling te belichten, een voorzichtige blik in de toekomst werpen. Daarnaast zal hij ingaan op de tijdens Prinsjesdag aangekondigde maatregelen (overdrachtsbelasting bijvoorbeeld) en welke gevolgen die hebben voor de woningmarkt. Welke doelgroepen verdienen nog meer extra aandacht en waar is er verder behoefte aan op de woningmarkt, en tot slot, sluit het huidige productaanbod hypotheken aan bij die behoefte?’

Paneldiscussie

Na de inleiding van Peter Boelhouwer start een paneldiscussie waarin de conclusies van Peter Boelhouwer centraal staan. Naast Peter Boelhouwer nemen deel aan dit gesprek: Monique Sueters, directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij Nationale-Nederlanden Bank en Menno Luiten, Commercieel Directeur van De Hypotheker.

HypoVak 2020

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ online in de week van 26 t/m 30 oktober.

The New Generation thema’s

De vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan zijn: The New Generation Hypotheken, The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten. Bekijk hier het HypoVak programma 2020.