In de week van maandag 26 tot en met vrijdag 30 oktober kunt u dagelijks de virtuele beursvloer van HypoVak bezoeken en online een ruime keuze maken uit plenaire sessies en masterclasses. Lees alles over deze bijzondere 17e editie van HypoVak in de interactieve HypoVak Beursspecial en meld u kosteloos aan voor de week van de hypotheekprofessional.

De openbare meeting room is gedurende de laatste week van oktober uw dagelijkse startpunt om met een digitale kop koffie in de hand te netwerken met uw collega’s en andere gasten.

In deze week van de hypotheek staat de hypotheekprofessional centraal en wordt u geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de hypotheekbranche. HypoVak biedt de kijker een mix van kennisoverdracht, verdieping, actualiteit en gezelligheid met een gezonde dosis humor. Mis in dat licht vooral niet de preek van Dominee Gremdaat tijdens de opening van de week van de hypotheekprofessional op maandag 26 oktober om klokslag 10.00 uur.

Bekijk het hele programma en meer in de HypoVak Beursspecial.