Deze week kunt u dagelijks de virtuele beursvloer van HypoVak bezoeken en deelnemen aan een of meerdere van de in totaal 5 plenaire sessies en 13 masterclasses die tot en met vrijdag 30 oktober online zijn te volgen. Voordat we de vakinhoudelijke verdieping opzoeken, start HypoVak vandaag om 10.00 uur met een overdenking van Dominee Gremdaat.

HypoVak biedt u een mix van kennisoverdracht, verdieping, actualiteit en gezelligheid met een gezonde dosis humor. In deze week van de hypotheek staat u als hypotheekprofessional centraal en wordt u door verschillende experts geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de hypotheekbranche. Dagelijks om klokslag 10.00 uur start een plenaire sessie waarin dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck verschillende sprekers ontvangt. We starten deze maandag plenair met de keynote van demograaf Jan Latten. Hij geeft invulling aan het HypoVak-thema ‘The New Generation Consumenten’.

Masterclasses 26 oktober

Vanmiddag kunt een tweetal verdiepende masterclasses volgen:

14.00 – 14.30 uur | Woningverhuur: van oriëntatie tot offerte
Spreker: Alex Erlings

15.00 – 15.30 uur | Kansrijke adviesmomenten voor proactief beheer Blijf goed in beeld bij jouw klanten!
Spreker: Paul Staps

Dominee Gremdaat

HypoVak biedt u een mix van kennisoverdracht, verdieping, actualiteit en gezelligheid met een gezonde dosis humor. Mis in dat licht vooral de preek van Dominee Gremdaat niet, straks tijdens de opening van de week van de hypotheekprofessional om 10.00 uur. Speciaal voor HypoVak geeft ds. Gremdaat deze ochtend zijn heldere visie over de gang van zaken in hypothekenland en over u als hypotheekadviseur in het bijzonder.

09.00 – 18.00 uur: Beursvloer en ontmoeten

Bezoek nu al de virtuele beursvloer en ga in gesprek met uw businesspartners of loop binnen in de virtuele beursstand om kennis te maken met een nieuwe businesspartner. De openbare meeting room is vandaag the place to be om met een digitale kop koffie in de hand te netwerken met uw collega’s en andere gasten.

Een persoonlijke online HypoVak omgeving

De partners van HypoVak 2020 maken een kosteloze inschrijving voor adviseurs mogelijk. Na uw registratie ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak-omgeving. Eigenlijk dus een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!