Met de tool ‘Kansrijke Momenten’ binnen de adviseursportal FAN biedt Florius de adviseur op data gebaseerde signalen aan die aanleiding kunnen zijn voor een adviserend of informerend gesprek. Paul Staps laat zien hoe u met deze tool uw bestaande klanten proactief kan bedienen en uw portefeuille zo optimaal mogelijk kan beheren.

Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier

Met de tool ‘Kansrijke Momenten’ haalt de adviseur volgens Staps het maximale uit zijn bestaande klantrelaties en ontvangt de huizenbezitter relevante informatie en advies op het juiste moment. Hij staat in deze HypoVak-masterclass stil bij de thema’s renteherziening, verduurzaming en aflossingsvrij. Naast deze adviesmomenten laat hij ook zien hoe Florius adviseurs ondersteunt in het advies en informatie rondom deze thema’s. Instrumenten om goed in beeld bij te blijven bij de klanten.

Paul Staps

Paul Staps is Manager Intermediaire Verkoop bij Florius. Met zijn team van relatiemanagers is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met de ruim 4.000 samenwerkende intermediairs. Het team informeert hen over de laatste ontwikkelingen rondom dienstverlening, producten en digitalisering.