Samen met de NVM ontwikkelde HDN een nieuwe manier van digitaal identificeren: Goed IDee. Weg met het kopietje Identiteitsbewijs, weg met die natte handtekening. Met online vertrouwensdiensten wordt de woonreis voor zowel klant als adviseur makkelijker en veiliger.

Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier

De NVM en HDN hebben de handen inéén geslagen om de consument een hoogwaardig identificatiemiddel te verschaffen. Dit kan door de klant worden gebruikt tijdens het hele traject van makelaar tot hypotheekverstrekker. De klantidentificatie gebeurt online conform de WWFT, het identiteitsbewijs is niet meer nodig en de koopovereenkomst en/of de hypotheekofferte kan met deze nieuwe methode ondertekend worden. Wel zo gemakkelijk! In deze masterclass alle ins en outs van deze nieuwe manier van identificeren in het woondomein.

Sprekers

Deze masterclass wordt gegeven door Ronald Carpentier en Arjen de Bake. Ronald Carpentier is binnen de NVM verantwoordelijk voor de introductie van online vertrouwensdiensten en klantvalidatiediensten. Hij is al 20 jaar werkzaam in de internettechnologiesector in diverse commerciële leiderschapsrollen bij scale-ups. Arjen de Bake is binnen HDN verantwoordelijk voor business development, innovatie en datamanagement. Hij adviseert over nieuwe ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en zorgt voor realisatie van innovatieve diensten. Ook weet hij alles over de trends en ontwikkelingen in de hypotheekmarkt en verzorgt hij de kwartaal- en jaaroverzichten van HDN.