Je bent (bijna nooit) een gekozen target, maar toch is er een reële kans dat je het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit! In deze masterclass legt Reijer van Woudenbergh, manager Sales & Marketing bij Perfect Day, de kijker uit wat de onderliggende oorzaak hiervan is.

Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier

Maar nog interessanter is wat je hiertegen kunt doen. Hiervoor laat Van Woudenbergh u de vier pijlers zien (medewerkers, techniek, wetgeving en noodprocessen) die de kwaliteit van de Cyber & Data Security van uw bedrijf beïnvloeden. Daarnaast ontvangt u als kijker tien quickwins waar u direct mee aan de slag kunt gaan om de risico’s te verlagen.

Deze masterclass wordt u aangeboden door Nationale-Nederlanden. Perfect Day is dé partij voor cyber & data security in het MKB en is ontwikkeld in het Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden.