The New Generation verwacht van bedrijven 24/7 bereikbaarheid, snelheid en transparantie. In dit kader gaat Kirsten Wagenaar van Bureau Bind het in deze masterclass hebben over het belang van community building. Met community building kun je de nieuwe generatie structureel betrekken en je bedrijf succesvol, duurzaam en veerkrachtig neerzetten. 

Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier

Een community platform voor en door klanten maakt het mogelijk om samen kennis te delen, kennis te ontwikkelen, samen te werken en dus constant in gesprek te zijn. Voor veel bedrijven leidt dit tot een gunstig effect op hun verkoop.

Kirsten Wagenaar

Deze inspirerende masterclass wordt u aangeboden door Nationale-Nederlanden. Spreker Kirsten Wagenaar is community building en management strateeg, consultant en mede-auteur van het boek ‘Organiseren van Communities‘ dat eind 2019 is uitgekomen. Samen met Peter Staal is ze sinds begin 2017 eigenaar van bureau Bind, waar ze organisaties zoals Nationale -Nederlanden, Consumentenbond, Ombudsman, Daimler en verschillende ministeries adviseert over de implementatie van digitale media, online communities en de impact hiervan op social business.