Hoe kunt u uw adviesvaardigheden vergroten met het gebruik van slimme technologie? Door HypotheekAssist te combineren met uw Figlo adviespakket optimaliseert u het advies richting uw klanten. Na afloop van deze masterclass kunt u zich opgeven voor een interessante case. Verslaat u de robot in het optimaliseren van de hypotheekconstructie? Dan wint u 1.000 euro!

In deze masterclass maakt u kennis met de toekomst van adviseren!

“Wij maken het robo-adviesmodel voor hypotheekadvies beschikbaar en stellen dat er gegeven een bepaalde situatie maar één advies het beste advies is voor een klant. Een op feiten gebaseerde en meer kwantitatieve benadering van de klantsituatie gaat direct lastenverlichting bieden. Robo-advies is niet alleen een perfecte toevoeging op een active servicing portaal, zodat klanten direct advies met handelingsperspectief kan worden geboden in plaats van hen altijd door te moeten sturen naar een adviseur. Maar is onderscheidend in alle vormen van hypotheekadvies en hypothecaire planning.”

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Figlo in samenwerking met Yellowtail.