De bekende journalist en mediapersoonlijkheid Diana Matroos is dit jaar tijdens HypoVak opnieuw uw dagvoorzitter. Als scherpe interviewer zorgt zij ervoor dat u op 4 november het verhaal achter het verhaal te horen krijgt en goed geïnformeerd de plenaire zaal verlaat.

Door haar werk als anchor van het RTLZ-nieuws en presentator van BNR Nieuwsradio programma’s als Zaken Doen met en ZZP-Café is Diana Matroos bekend geworden bij het publiek. Jarenlang was Diana Matroos hét gezicht bij (breaking) nieuwsuitzendingen op tv en diepgaande interviews op de radio. Maar als scherpe presentator van het live uitgezonden Carré Debat 2017 op RTL 4 heeft zij definitief haar stempel gezet op het Nederlandse medialandschap. Dat jaar was zij ook dagvoorzitter van HypoVak.

In het seizen 2018/2019 is zij een van de presentatoren van het NPO-programma ‘Buitenhof’. In 2020 wordt zij een van de Anchors van BNR’s dagelijkse radioprogramma Big Five. Zij wisselt wekelijks af met Art Rooijakkers. Daarnaast presenteert zij ook bij BNR ‘Slimme Koppen’.

HypoVak 2021

‘Duurzaam naar een topadvies’ is dit jaar het thema van HypoVak. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het kan weer: fysiek netwerken en kennisdelen met vele branchegenoten!

In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie. Tijdens HypoVak krijg je op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies. Aan bod komen kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, fiscaliteit, productontwikkeling en automatisering.