Verduurzaming in het hypotheekadvies werkt alleen wanneer de adviseur hier aan verdient! In deze masterclass gaat Harrie-Jan van Nunen op zeer praktische wijze in op de voorwaarden en normen en laat hij u verschillende manieren zien hoe u verduurzaming mee kunt nemen in het hypotheekadvies. Hij presenteert daarbij kant-en-klare oplossingen, met een verdienmodel voor de adviseur. Daarbij zet hij helder uiteen waarom een adviseur moet verdienen aan verduurzaming.

Harrie-Jan van Nunen MFP is voor velen een bekende. Naast zijn directeurschap bij VCN HypotheekService (bekend van o.a. de formules De Financiële Makelaar en United Capital), geeft hij regelmatig webinars, waaronder de Summerschool, schrijft hij artikelen en columns en is hij betrokken bij diverse commissies en klankbordgroepen. Adviseurs ervaren zijn masterclasses als praktisch en leerzaam, boordevol tips en trucs. Wat je vandaag hoort, kun je morgen direct toepassen!