DocDigi is de nieuwste generatie adviessoftware die meedenkt met de hypotheekadviseur tijdens het adviesproces voor de klant. In deze masterclass vertellen Rob Timmermans (Impact Groep) en Nathan Brouwer (Figlo) er alles over.

DocDigi zorgt ervoor dat geen cruciale informatie ontbreekt, berekent automatisch de fiscaal meest optimale hypotheekconstructies aan de hand van de partnerrelatie en de eigenwoningverledens van de klanten en maakt product- en premievergelijkingen op basis van gewenste kenmerken en voorwaarden. Ook wordt er in de software extra aandacht besteed aan verduurzaming in het adviesgesprek.

In DocDigi worden de gevolgen van het advies in het leven van de klant in beeld gebracht, op basis van het besteedbaar inkomen. Tijdens het adviesgesprek met de klant volgt de software alle vergelijkingen, adviezen en klantkeuzes en legt deze met een druk op de knop vast in een overzichtelijk én voor de klant begrijpelijk (compliant) adviesrapport. DocDigi maakt voor de fiscale en sociale berekeningen gebruik van de rekenengines van Figlo.

De introductie van deze masterclass wordt verzorgd door Nathan Brouwer, Enterprise Account Executive bij Figlo. Vervolgens laat Rob Timmermans, Directeur Impact Groep, zien waarom dit dé adviessoftware van de toekomst is. DocDigi gaat u als adviseur veel tijd besparen in de administratieve afhandeling van het advies, zodat u meer tijd overhoudt voor uw klanten en een nóg betere service kunt verlenen.