Dinsdag verschijnt de digitale HypoVak Beursspecial. Daarin leest u alles over de 18e editie van HypoVak. Het programma, de masterclasses, de beursvloer en de partners. Stel uw eigen programma samen en omcirkel de datum in uw agenda. Tot 4 november in Barneveld! Leuk je daar weer te zien!

Deze 18e editie van HypoVak staat na dik anderhalf jaar afstand houden weer in het teken van elkaar ontmoeten, van elkaar leren, met elkaar bijpraten en brainstormen. Zonder beeldscherm ertussen! Niet alleen wij hebben er zin in, het aantal inschrijvingen maakt duidelijk dat de hypotheekbranche er ook zin in heeft!

Thema

‘Duurzaam naar een topadvies’ is dit jaar het thema van HypoVak. In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie. Tijdens HypoVak krijg je op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies. Aan bod komen kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, fiscaliteit, productontwikkeling en automatisering. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Groots opgezet en genoeg ruimte voor iedereen.

Client Officer op HypoVak

Client Officer op HypoVak is een special middagprogramma voor uw binnendienstmedewerker. Zij volgen een op hun werkzaamheden afgestemd informatief kennisprogramma, brengen een bezoek aan de beursvloer en sluiten samen met u af tijdens de netwerkborrel. U zult in uw dagelijkse adviespraktijk merken dat deze tijdinvestering zichzelf dubbel en dwars terugbetaald. Met de code uit het CO-katern in deze editie, melden zij zich gratis aan voor dit informatieve kennisprogramma.