Nationale-Nederlanden lanceerde onlangs samen met TNO het platform ‘Gezond Wonen’. Daarmee wil het de adviseur laten zien hoe invulling gegeven kan worden aan een duurzame èn doorlopende klantrelatie, die niet stopt bij het adviseren over de woningfinanciering. In de HypoVak-masterclass ‘Naar een duurzaam èn gezond topadvies?’ wordt uitgelegd hoe de verduurzaming van woningen niet ten koste hoeft te gaan van een goed binnenklimaat en hoe de adviseur dat mee kan nemen in het advies.

Energiebesparing is belangrijk en een gezond binnenklimaat ook. “Een slechte luchtkwaliteit in huis kan negatieve invloed hebben op onze gezondheid en het bewustzijn hierover is heel beperkt. 40% van de Nederlanders hebben zich nog nooit in het onderwerp verdiept. In deze masterclass leggen we uit hoe de verduurzaming van woningen niet ten koste hoeft te gaan van een goed binnenklimaat en hoe je dat mee kunt nemen in je advies. We geven daarbij praktische informatie over hoe je klanten kunt adviseren om de luchtkwaliteit te verbeteren. Ook gaan we dieper in op de laatste inzichten en resultaten op het gebied van Duurzaamheid & Gezond binnenklimaat”, aldus Nationale-Nederlanden.

De masterclass wordt verzorgd door Hans Buursink (Head Hypotheken & Consumptief Krediet van NN Bank) in samenwerking met Remi Hompe (Directeur Binnenklimaat Nederland) en Piet Jacobs (Senior onderzoeker TNO).

Maak ook het verschil

“Een ruime meerderheid van de adviseurs wil klanten adviseren over een gezond binnenklimaat blijkt uit onderzoek. Er is daarbij behoefte aan duidelijke informatie om klanten meer inzicht en informatie te geven bij de aankoop of de verbouwing van een woning. Dit is waar we in deze masterclass verder op in gaan!

Wil jij het verschil maken voor je klant en invulling kunt geven aan een duurzame klantrelatie die verder gaat dan het adviseren over de woningfinanciering, dan mag je deze masterclass niet missen!”