Volgende week donderdag openen de deuren van de Midden Nederland Hallen in Barneveld voor de 18e editie van HypoVak. Ontmoeten, leren, bijpraten en brainstormen. Het kan weer zonder beeldscherm ertussen. Nog niet ingeschreven? Doe het snel, de eerste masterclasses zitten al vol.

In het plenaire ochtendprogramma van HypoVak neemt Eveline Ruinaard, voorzitter van de Geschillencommissie en tevens directeur van Kifid, u aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de trends en ontwikkelingen die Kifid constateert in het klachtenbeeld, daar waar het gaat om hypotheek- & adviesklachten. Frits Huffnagel heeft als citymarketingspecialist grote steden op de kaart gezet. Hij legt de rol van de hypotheekadviseur en de wijze waarop de hypotheekadviseurs zich presenteren onder een vergrootglas. Onder de titel ‘Het merk ben jij!’ zal hij u de welbekende spiegel voorhouden.

Fred de Jong gaat in op de noodzaak van de brede welvaartsontwikkeling voor de hypotheeksector, geeft zijn visie op de gevolgen van de duurzaamheidstransitie voor de praktijk van de hypotheekadviseur én heeft enkele tips hoe daarmee om te kunnen gaan. Fred de Jong is associate lector Sustainable Finance & Tax aan de HAN University of Applied Sciences en zelfstandig onderzoeker met specialisatie de financieel adviesmarkt. We sluiten het plenaire ochtendprogramma af met een debat onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos. Innoveren we wel snel genoeg? Gooit ‘compliance’ nog te vaak zand in de raderen? Wat verwacht de adviseur van de aanbieders en andersom? Wat staat er op de verlanglijstjes en wat ligt er al concreet op de tekentafel?

Middagprogramma

In de HypoVak Conference neemt woningmarktexpert Peter Boelhouwer u mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. De plenaire afsluiting van drs. Wouter de Vries jr. is een vorm van infotainment. Een ongekende vakkennis gekoppeld aan humor. Er wordt weer als vanouds gelachen, het werkt inspirerend en het snijdt hout! Daarna mogen we aan de borrel, niet virtueel maar eindelijk weer als vakcollega’s onder elkaar op de beursvloer. Beter kunnen we deze HypoVak niet afsluiten.

Masterclasses ronde 1

Masterclasses ronde 2

Client Officer op HypoVak

Client Officer op HypoVak is een speciaal middagprogramma voor uw binnendienstmedewerker. Zij volgen een op hun werkzaamheden afgestemd informatief kennisprogramma, brengen een bezoek aan de beursvloer en sluiten samen met u af tijdens de netwerkborrel. U zult in uw dagelijkse adviespraktijk merken dat deze tijdinvestering zichzelf dubbel en dwars terugbetaald.

Programma Client Officer op HypoVak – voor binnendienstmedewerkers

  • 13.30 – 14.00 uur: Ontvangst
  • 14.00 – 14.10 uur: Welkom door dagvoorzitter
  • 14.10 – 14.30 uur: Masterclass: actualiteiten woningmarkt door Peter Boelhouwer
  • 14.30 – 14.50 uur: Masterclass: ‘Van administratie naar relatie’ door ABN AMRO
  • 14.50 – 15.20 uur: De Netwerkshow door netwerkexpert Judith Smits
  • 15.20 – 16.15 uur: Bezoeken beursvloer HypoVak
  • 16.15 – 17.30 uur: Netwerkborrel
  • 17.30 uur: Einde ‘Client Officer op HypoVak’

Client Officers en binnendienstmedewerkers kunnen zich hier gratis aanmelden voor dit informatieve kennisprogramma.