De Groene Lotus Award wordt donderdag tijdens HypoVak uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die volgens adviseurs het meest vooruitstrevend is op het gebied van woningverduurzaming, in de breedste zin van het woord. Adviseurs kunnen nog tot 12 uur stemmen op de pitches van de genomineerden.

Op basis van het aantal stemmen dat eerder in het Gouden Lotus Award onderzoek is gegeven in deze rubriek, zijn er vijf genomineerden in de race voor de Groene Lotus Award 2021: ABN AMRO, a.s.r., Florius, Vista en Woonnu. Deze geldverstrekkers zijn door de redactie van InFinance uitgenodigd om in een videopitch hun visie op woningverduurzaming te geven, uiteen te zetten wat zij op dat vlak ondernemen en welke ondersteuning zij bieden aan advieskantoren.

Tweede stemronde

Deze presentaties vormen het startsein voor een tweede stemronde die vandaag om 12:00 uur sluit. De winnaar wordt bepaald op basis van de gegeven stemmen in beide stemrondes. De uiteindelijke winnaar krijgt de Groene Lotus Award donderdag uitgereikt op het plenaire podium van HypoVak.

Omdat alleen adviseurs een stem kunnen uitbrengen, kunt u alleen stemmen met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam. Hiermee is geborgd dat het de adviseur is die de winnaar van de Groene Lotus Award heeft aangewezen.