Met de keuze voor de Midden Nederland Hallen in Barneveld maakt HypoVak een groene keuze. Midden Nederland was bij de opening namelijk het eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland. De locatie aan de A1/A30 is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

Bij de bouw van het complex zijn duurzame materialen en zeer goede isolatie gebruikt. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting. Dankzij de warmte- en koudeopslag kan de warmte van de zomer worden gebruikt om het pand ’s winters te verwarmen, en de winterkou houdt het pand koel in de zomer. De op het dak aangebrachte 1.650 zonnepanelen leveren stroom op die vergelijkbaar is met de energiebehoefte van 33 huishoudens. Vanzelfsprekend is het ruime eigen parkeerterrein voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld