Janneke Willemse is presentator, journalist, blogger, auteur en ‘beleggingsjuf’. De organisatie van HypoVak is blij haar te mogen aankondigen als dagvoorzitter van HypoVak 2022 op donderdag 6 oktober in de Nederland Midden Hallen te Barneveld.

Op dit moment is Janneke Willemse te zien op RTL Z als beurscommentator en presentatrice van het RTL Z Beursspel en RTL Z Online Seminars. Ze begon haar carrière in 2000 als economieredacteur bij de GPD, waar ze het uiteenspatten van de internetbubbel van dichtbij meemaakte. Bij de start van financiële nieuwszender RTL Z begon zij als redacteur en verslaggever. Vervolgens werkte ze in verschillende functies bij Pieter Storms’ Breekijzer, FinanceTelevision, AT5-programma Amsterdam Inc en Novum Nieuws.

Haar boek Blondjes Beleggen Beter (januari 2020) kreeg als eerste beleggingsboek ooit een notering in de CPNB Bestsellerlijst. Janneke staat op podia binnen én buiten de financiële sector, waar ze als dagvoorzitter, moderator en interviewer het beste haalt uit sprekers en publiek. Je kunt dit zelf meemaken op donderdag 6 oktober tijdens de plenaire programmaonderdelen van HypoVak.