Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dinsdag 23 augustus start om 12:00 uur het webinar ‘Financieren zonder notaris’, gegeven door Kredietspecialist Mandy de Ruijter (foto).

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Financieren zonder notaris

Een consumptief krediet is bezig aan een opmars. Kredietspecialist Mandy de Ruijter praat jou bij over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een consumptief krediet. Ze gaat in op de verschillen in financiering middels HK en CK. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in welke situaties een consumptieve oplossing voor je klant voordeliger is. Schaaf je kennis hierover bij door je aan te melden voor deze Summerschool.

Datum en Tijd:
Dinsdag 23 augustus 2022 van 12:00 tot 13:00 (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.