Trendwatcher Adjiedj Bakas vertelt je tijdens deze HypoVak-masterclass alles over de woonbehoeftes van de 55-plus doelgroep én presenteert hierbij cases uit binnen- en buitenland. Met deze masterclass hoopt Florius adviseurs te inspireren om 55-plus klanten actief op weg te helpen met hun woonplan voor straks.

Adjiejd Bakas wordt ook wel ‘trendwatcher des Vaderlands’ genoemd. Met zijn inspirerende onderwerpen, heeft hij sinds 1989 al meer dan 1.000 lezingen verzorgd in meer dan 25 landen. Tijdens zijn lezingen spreekt Bakas over trends die steeds belangrijker zullen worden. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten, waarbij hij een blik in de toekomst geeft. Daarnaast vertelt hij ook hoe je hierop in kunt spelen. Adjiedj Bakas daagt zijn publiek uit, schudt wakker en zet aan tot nadenken. Zijn nuchtere, energieke en vooral humoristische manier van spreken maken hem tot een veelgevraagd spreker.

Laat je op 6 oktober in de tweede HypoVak-masterclassronde (13:30 uur) door Adjiejd Bakas en Florius inspireren hoe je eenvoudig het gesprek over toekomstige woonplannen met de 55-plus doelgroep aan kunt gaan. En ze te motiveren om tijdig na te denken over hoe ze straks willen wonen.