Hebben jouw bestaande klanten de afgelopen jaren de aandacht gekregen die ze verdienen? In deze HypoVak-masterclass vertellen Nathan Brouwer (Figlo) en Mick Hanswijk (Rulecube) je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderscheidende nazorg.

Low-code technieken maken het nu heel simpel om klantactivatie en guided advice toe te voegen aan elke fase van het advies (oriëntatie, advies en nazorg). En dat alles is heel eenvoudig aan te passen en uit te breiden. Laagdrempelig inzicht in de situatie nu en in de toekomst wordt gecombineerd met slimme tips, relevante triggers en calls to action, met een beter onderbouwd en herleidbaar advies tot gevolg.

Deze technieken stellen het advieskantoor in staat continue waarde te creëren voor bestaande én nieuwe klanten. Met andere woorden, liefde op het tweede gezicht (en derde, en vierde). Laat je op 6 oktober in de derde masterclassronde (15:45 uur) inspireren door Nathan Brouwer en Mick Hanswijk en ontdek de mogelijkheden om onderscheidend te worden in nazorg.

Mick Hanswijk

Nathan Brouwer