Op donderdag 8 september start om 12:00 uur het webinar ‘Maatwerk in hypotheken’, gegeven door Harrie-Jan van Nunen. Dit is het laatste webinar in de HBC & VCN Summerschool 2022; een samenwerking tussen VCN en de Hypotheek Business Club. 

Maatwerk voor specifieke klantgroepen is al langer de standaard. Harrie-Jan van Nunen vliegt samen met jou door de materie en licht alles toe vanuit concrete casussen. Wat is verantwoord kredietbeleid en hoe ga jij als adviseur om met maatwerk? Na het volgen van dit Summerschool webinar weet jij het antwoord op deze vragen en heb jij een plan van aanpak op jouw netvlies rondom maatwerk in hypotheken. Toetsen op basis van werkelijke lasten is vanaf dan een stuk makkelijker, omdat je exact weet waar jij rekening mee moet houden. Je komt het allemaal te weten tijdens een klein uurtje Summerschool.

Datum en Tijd:

Donderdag 8 september van 12:00 tot 13:00 uur (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.