Welke impact hebben de historisch hoge inflatie en de energiecrisis op de hypotheeknormen voor 2023? Laat het je vertellen door het Nibud en a.s.r.

Tijdens deze masterclass licht het Nibud een tipje van de sluier op met betrekking tot de nieuwe hypotheeknormen van 2023. Ook gaan Marcel Warnaar (senior wetenschappelijk adviseur bij Nibud) en Neriman Polat (manager Hypotheken Funding en Distributie bij a.s.r) in gesprek over energielabels, maatwerk en de impact van de hypotheeknormen op koopkracht.

De masterclass ‘Nibud en a.s.r. over de impact van inflatie en energiecrisis op de hypotheeknormen voor 2023’ vindt plaats tijdens de eerste ronde masterclasses (11.15 uur).

Deze masterclass wordt aangeboden door a.s.r.

De impact van inflatie op de hypotheeknormen voor 2023Marcel Warnaar
Sr. Wetenschappelijk Medewerker van het Nibud

Als senior wetenschappelijk medewerker bij het Nibud houdt Marcel zich bezig met onder andere woon- en kredietlasten, koopkracht en financiële planning op de lange termijn. Tevens is hijeindeverantwoordelijke voor de leennormen van het Nibud.

De impact van inflatie op de hypotheeknormen voor 2023Neriman Polat
Manager Hypotheken Funding & Distributie bij a.s.r.

Neriman Polat is al jaren werkzaam in de hypotheekwereld. Ze kent daarom als geen ander de wensen van de consument, het intermediair en de belegger. Ze is nu werkzaam bij a.s.r. als manager Hypotheken Funding & Distributie.