Tijdens deze masterclass bespreekt Rob Timmermans (directeur Impact Groep) de laatste ontwikkelingen in DocDigi, de nieuwste generatie adviessoftware in de cloud.

DocDigi denkt mee met de hypotheekadviseur tijdens het adviesproces voor de klant. De software zorgt ervoor dat geen cruciale informatie ontbreekt in het advies, berekent automatisch de fiscaal meest optimale hypotheekconstructies aan de hand van de partnerrelatie en de eigenwoningverledens van de klanten en maakt product- en premievergelijkingen op basis van gewenste kenmerken en voorwaarden. Ook wordt in de software aandacht besteed aan verduurzaming.

Het advies in DocDigi is gebaseerd op het besteedbaar inkomen. Tijdens het adviesgesprek met de klant volgt de software alle vergelijkingen, adviezen en klantkeuzes. Deze worden met één druk op de knop vastgelegd in een overzichtelijk én voor de klant begrijpelijk klantspecifiek adviesrapport. De aanvraag kan dan direct worden ingeschoten via HDN.

Voor de fiscale berekeningen maakt DocDigi gebruik van diverse rekenengines van Figlo, de productvergelijking vindt plaats in het ingebouwde vergelijkingsprogramma van Moneyview en aan de voorkant van het adviesproces kunnen snelberekeningen worden gemaakt met de inzichttool Pokket.

De masterclass ‘Het beste advies met automatisch samengesteld adviesrapport’ vindt plaats tijdens de derde ronde masterclasses (15.45 uur).

Deze masterclass wordt aangeboden door DocDigi