Credit Life heeft de Inkomensgarantie (CIG) voorzien van een uitkering bij werkloosheid. De Inkomensgarantie met WW-dekking is vanaf nu af te sluiten in alle geüpdatete adviespakketten en staat eveneens klaar in het aanvraagportaal MyCreditLife.

Directielid Perry Dizij (foto) legt op HypoVak uit waarom de toevoeging van een WW-dekking aan Inkomensgarantie voor Credit Life zo belangrijk is: “Tijdens de risicoanalyse bespreken hypotheekadviseurs onder meer de financiële risico’s van gehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid en werkloosheid met hun klant. Tot voor kort waren daar soms twee verzekeringen voor nodig, want de WW-dekking kon alleen gecombineerd worden met onze Woonlastenverzekering. Maar nu kun je deze zekerheid ook afsluiten bij de Inkomensgarantie (CIG).”

Credit Life heeft eveneens de tarieven van de niet-geïndexeerde Inkomensgarantie verlaagd.

Productplaatje compleet

Steeds meer adviseurs vinden de Inkomensgarantie een goede oplossing naast de Woonlastenverzekering van Credit Life, constateert Dizij. “Dat hebben we in het bijzonder te danken aan de introductie en de mogelijkheid om 100% van het inkomen te verzekeren én de indexatie van het gegarandeerde maandinkomen tijdens uitkering. Het was een gemis om die werkloosheidsverzekering niet te kunnen afsluiten bij de Inkomensgarantie. Die ‘missing link’ mist nu niet meer.”