Allard Keuter

Allard Keuter is Product Owner iDIN, de dienst voor online inloggen, identificeren of je leeftijd aantonen via de inlogmethode van de banken. Allard is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling en marktintroductie van dit product.

Allard is gespecialiseerd in betalings- en authenticatieoplossingen. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van technologie en business change management in de betaalsector.

In zijn huidige rol bij iDIN is hij verantwoordelijk voor o.a. business development, onder meer in de financiële sector, het verzekeringswezen en het overheidsdomein. Met resultaat, want inmiddels maken tientallen organisaties gebruik van iDIN. Daarnaast behaalde iDIN in april de mijlpaal van de miljoenste transactie.

Allard is ervan overtuigd dat iDIN ook in de hypotheekbranche van toegevoegde waarde is. Het biedt de bouwstenen om het proces van aanvraag, beoordeling en acceptatie van hypothecaire leningen veilig, efficiënt en in lijn met de meest actuele privacywetgeving te digitaliseren. In de hypotheekbranche maakt Florius al gebruik van iDIN voor identificatie en inloggen.

Klik hier voor het onderwerp van zijn Masterclass en meld u direct aan voor HypoVak 2018!