adviseur en eigenaar
Bureau van Luijk

Biografie

Andre van Luijk is adviseur en eigenaar van Bureau van Luijk in Rotterdam. ‘Laten we samen praten over geld’ is de slogan van het kantoor en dat is precies wat adviseur André van Luijk graag doet. Klanten met een complexe hypotheekvraag is zijn passie. Hij kan zeer snel de haalbaarheid van een dossier bepalen en weet complexe financieringen op de juiste manier bij de geldverstrekker te verdedigen. Daarbij is een verantwoorde financiering altijd zijn uitgangspunt. Bureau van Luijk heeft actief meegedacht in de pilotfase van de nieuwe virtuele assistent voor advieskantoren, die nu branche breed wordt uitgerold.

Plenair

The New Generation Hypotheekadviseurs

In deze plenaire sessie staat het HypoVak-thema ‘The New Generation Hypotheekadviseurs’ centraal. Diverse partijen en adviseurs laten hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die er zijn om het advieskantoor en de klanten tijd te besparen.

Juist in een tijd dat alles anders gaat en de digitalisering een vlucht neemt, kan de rol van de binnendienstmedewerker niet onderbelicht blijven. Geef uw binnendienstmedewerkers de ruimte en middelen om te transformeren tot een Client Officer; de spin in het web als het gaat om actief klantbeheer en de basis van uw toekomstige verdienmodel. Gebruik de virtuele assistent om 24/7 voor uw klant bereikbaar te zijn en laat de klant via die virtuele assistent al zoveel mogelijk relevante gegevens aanleveren. In deze plenaire sessie laten diverse partijen en adviseurs hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die u en uw klanten tijd besparen. Tijd die u kunt gebruiken om te doen waar u goed in bent: adviseren.