Sales Manager
Ockto

Biografie

Auke Dirkmaat is Sales Manager bij Ockto. Auke is medeverantwoordelijk voor de new-business-activiteiten van Ockto in de B2B-markt. Daarnaast staat hij vaak op podia om het verhaal van Ockto te vertellen.

Auke is nu ruim 15 jaar actief binnen de financiële wereld. Zijn carrière is gestart bij een bank en vermogensbeheerder, daarna is hij ruim 7 jaar actief geweest in de kredietverzekeringen. Altijd in commerciële rollen. Sinds 2,5 jaar is hij werkzaam bij Ockto.

Met Ockto is hij vooral actief om de consument zoveel mogelijk persoonlijke en financiële data via de veilige en hooggewaarde Ockto-app op efficiënte en leuke manier aan te leveren bij de adviseur of aanbieder. Momenteel worden ook gecategoriseerde banktransacties toegevoegd als databron. Auke is op dit vlak bij veel initiatieven betrokken en kan waardevolle inzichten delen met de hypotheekbranche.

Masterclass

Hypotheekadvies op werkelijke lasten: de toekomst van Ockto is met PSD2

Met een PSD2-vergunning kun je informatie over betaalrekeningen van een consument ophalen en verstrekken. Eerder dit jaar heeft Ockto zo’n PDS2-vergunning gekregen. Dit geeft adviseurs en andere partijen binnen de hypotheekketen vele mogelijkheden. Samen met partner Topicus vertelt Ockto je alles over de toegevoegde waarde die dit biedt tijdens deze online masterclass.