Nieuws

Beïnvloed uw toekomst tijdens HypoVak 2018

HypoVak viert dit jaar een jubileum: zij is al 15 jaar een begrip voor hypotheekprofessional! Daarom is dit jaar gekozen voor een geheel nieuw en eigentijdse opzet van het evenement op een nieuwe locatie: dinsdag 29 mei in Expo Houten.

Beïnvloed uw toekomst door nú de juiste conclusies te trekken. HypoVak 2018 maakt een tijdreis back to the future, dus fasten your seatbelt en test uw toekomstbestendigheid.

De officiële aftrap van HypoVak 2018 vindt plaats op een eigentijdse catwalk die onderdeel uitmaakt van de grote beursvloer van Expo Houten. Hier worden de HypoVak Debatten gevoerd en zal dagvoorzitter Jan Driessen de key-note sprekers interviewen, nadat zij hun verdiepende masterclass hebben gegeven. Die masterclasses zijn onderdeel van de HypoVak Conference: een serie hoogwaardige masterclasses met inspirerende sprekers, geselecteerd door de redactie van InFinance. Naast de HypoVak Conference wordt de hypotheekadviseur een brede keuze aan masterclasses aangeboden, die de hypotheekprofessional de nodige verdieping geeft op actuele onderwerpen.

Beïnvloed uw toekomst

Thema dit jaar is: Beïnvloed uw toekomst door nu de juiste conclusies te trekken. De combinatie van een inspirerende beurs, informatieve plenaire sessies in de HypoVak Conference, diverse HypoVak Debatten, educatieve masterclasses en de uitgelezen kans om te netwerken, staat elk jaar weer garant voor een bijzondere dag. Ook dit jaar zullen tijdens HypoVak de InFinance Gouden Lotus Awards uitgereikt worden aan bedrijven die door de markt zelf als beste verkozen zijn. Hoofdsponsors van deze HypoVak jubileumeditie zijn ING, CMIS Franchise en Woonfonds.

LEAVE A COMMENT