Owner
Dijkhof & Partners B.V, HypotheekCompany B.V. en bedrijfshypotheek.nl

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

Dé groeimarkt voor de komende jaren? Bedrijfshypotheken en zakelijke financieringen!

De sprong maken van hypotheekadvies naar bedrijfshypotheken? Banken trekken zicht terug en financieel advieskantoren hebben alles in huis om dit gat in de markt op te vullen!

Benieuwd hoe de adviseurs van Dijkhof & Partners de sprong maakten van hypotheekadvies naar www.bedrijfshypotheek.nl ? En hoe HypotheekCompany haar aangesloten adviseurs hierin bijstaat? Kom dan naar de Masterclass “Bedrijfshypotheken als groeimodel voor je adviespraktijk” ! Een praktische sessie voor en door branchegenoten.

Sprekers

Deze masterclass wordt aangeboden door HypotheekCompany

Biografie

De carriére van Christian Dijkhof begon in 1996 toen hij als 25-jarige zijn eigen advieskantoor oprichtte. In de jaren daarna werden de zakelijke activiteiten uitgebreid met de landelijke hypotheekformules The HypotheekCompany, Hypotheekdesk, Bedrijfshypotheek.nl en Autosportinsurance.com. In 2008 schreef hij de branche-bestseller ”Survival Guide voor hypotheekadviseurs”. Hij spreekt regelmatig op branchecongressen en bijeenkomst en schrijft daarnaast graag columns. De carriére beperkt zich niet uitsluitend tot advies en ondernemerschap. Christian is voorzitter van branchevereniging Organisatie voor Financiële Dienstverleners (OvFD). Daarnaast is hij vaste tafelgast van de HypoTalkshow met iedere aflevering specials omtrent hypotheken!