HypoVak is dit najaar dé plek waar de hypotheekbranche elkaar in aangepaste vorm weer fysiek kan ontmoeten. Uit onze enquête is gebleken dat 73% van de Hypotheekadviseurs dit najaar naar HypoVak komt. Samen met het NBC Congrescentrum is het de organisatie gelukt een aangepast maar groots HypoVak-event uit te werken, geheel conform de RIVM-richtlijnen. HypoVak gaat door op 27 oktober 2020!

De organisatie, partners en sprekers kijken er vol enthousiasme naar uit om u op 27 oktober weer fysiek te kunnen ontmoeten tijdens HypoVak in NBC Nieuwegein.

Hieronder kunt u lezen hoe we dit gaan aanpakken.

Om HypoVak zo veilig mogelijk te maken zorgen we voor twee groepen en daarnaast is er ook een ochtendtijdsblok en een middagtijdsblok om HypoVak te bezoeken. Dit om ervoor te zorgen dat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn.

Per groep en tijdsblok doet u het volgende op HypoVak:

  • Plenaire sessie volgen
  • Twee masterclasses volgen
  • Beursvloer bezoeken

Registratie

In verband met de RIVM richtlijnen dient iedereen zich vooraf te registeren en zijn gegevens achterlaten. Zie hieronder hoe we de registratie vooraf inregelen:

  1. U maakt bij de registratie gelijk de keuze of u in de ochtend of middag HypoVak wilt bezoeken en vult de benodigde gegevens in
  2. Als alle masterclasses bekend zijn ontvangen de inschreven bezoekers een mail om hun masterclasses te kiezen
  3. Als de masterclasses zijn gekozen wordt het e-ticket verstuurd en ontvangt u een mail met alle informatie die van belang is zoals: tijd registreren, programma, gezondheidscheck en hygiëne regels.

Beursvloer

Er is voldoende ruimte tussen de stands dus u kunt vrij rondlopen op de beursvloer en gesprek gaan met de standhouders.

Plenair en masterclasses

Zowel in de plenaire zaal als de masterclasszalen zorgen we voor 1,5 meter afstand tussen de stoelen.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat u naar de verschillende zalen wordt begeleid zodat u en uw medebezoekers niet door elkaar heen gaan lopen.

Hygiëne

  • Er wordt gezorgd voor voldoende desinfectiepalen om de handen regelmatig te kunnen ontsmetten
  • Als een groep een ruimte verlaat maakt het NBC Congrescentrum die ruimtes schoon

Elke bezoeker is zelf verantwoordelijk om de 1,5 meter afstand te waarborgen

NB: bovenstaande zaken zijn onder voorbehoud van wijzigingen.