Ondernemer en expert
op gebied van technologie en innovatie

Biografie

Je hebt briljante sprekers, denkers en doeners. Maar er zijn weinig mensen die deze expertises continue combineren en versterken. Als het gaat om een expert die zowel verstand heeft van de branche, inhoudelijk verstand van nieuwe technologieën en innovaties én kennis van wet- en regelgeving dan zijn er weinig experts die dit alles, net zoals Danny, kunnen combineren. Wie op zoek is naar iemand die daarnaast ook ervaring heeft in de uitvoering komt dan snel bij Danny Mekić terecht.

Danny Mekić (Amsterdam, 12 januari 1987) startte als vijftienjarige zijn eerste technologiebedrijf. Twee jaar later stopte hij met zijn middelbare school en werd fulltime ondernemer. Na een omweg werd hij toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam, waar hij Rechtsgeleerdheid ging studeren.

Inmiddels is hij in Nederland uitgegroeid tot dé autoriteit op gebied van technologie en innovatie. Als ondernemer, investeerder, opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur daagt Danny talloze grote multinationals, overheden en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. Danny inspireert organisaties door middel uitdagende lezingen en publiceert hij regelmatig in kranten, waaronder NRC Handelsblad en The Financial Times.

https://da.nny.nl/

Plenair ochtend sessie 10.30 – 11.00 uur

Hoe verander je een organisatie zodanig dat mensen de zegeningen van de digitale wereld omarmen, maar dat ze tegelijkertijd het gevoel hebben dat de mens centraal staat? Op die en andere ondernemersvragen krijgt u het antwoord tijdens de keynote van Danny Mekić.

Danny Mekić startte als vijftienjarige zijn eerste technologiebedrijf. Hij is in Nederland dé autoriteit op het gebied van technologie, innovatie en klantgericht ondernemerschap. Als ondernemer, investeerder, opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur, daagt hij talloze grote multinationals, overheden en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. Als spreker weet Danny Mekić zijn publiek keer op keer te verrassen met actuele kennis en inzichten, die hij op een inspirerende en interactieve manier weet te brengen. Hij kent de branche en beschikt, naast inhoudelijk verstand van nieuwe technologieën en innovaties, over brede kennis van vigerende wet- en regelgeving.