Nieuws

De dynamische beursvloer

Op de beursvloer was het een drukte van jewelste tijdens HypoVak 2017. En naast de uitgelezen mogelijkheid om te netwerken was er nog veel meer te beleven. Aan dynamiek geen gebrek!

Gedurende de dag zijn er drie talkshows op de beursvloer gegeven onder leiding van Roos Mertens. Ze behandelde de thema’s Trends, Visie en Marketing met kenners uit de markt.  Toen de lunch op de beursvloer werd geserveerd vond de talkshow met als thema Visie plaats. CEO’s Robert Doornbos (Interbank), Wytzejan de Jong (de Hypotheker) en Arie Koops (Callas) hadden alledrie zojuist een Gouden Lotus Award in ontvangst genomen en namen vervolgens plaats op de bank bij Mertens om hun visie op de hypotheekmarkt met de bezoekers te delen. U kunt alle talkshows hier terugkijken.

De dynamische beursvloerEr stonden bovendien prachtige stands op de beursvloer en ook aan activiteiten was er geen gebrek. Zo had Venn Hypotheken een wedstrijd georganiseerd waarbij de snelste coureur een jaar lang gratis autodrop won. Venn Hypotheken doet daar vandaag als volgt verslag van: “Zeker 100 coureurs deden gisteren tijdens HypoVak een poging om de snelste tijd neer te zetten. Bezoekers van het hypotheekcongres konden, in het kader van ons 1-jarig bestaan en het feit dat we ‘lekker onderweg’ zijn, op onze stand in een Playseat racen op een circuit bij Monaco. Alexander de Bie van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout haalde de snelste tijd van 2:19:418!”

Ook de afsluitende borrel van de dag, gesponsord door Interbank, was een groot succes. Club Interbank had gezorgd dat niemand minder dan Howard Komproe, gevierd stand up comedian van de Comedy Train, de plenaire middagsessie afsloot met een stevige lach. Heeft u deze gemist? Dan kunt u er hier alsnog van genieten. Maar ook de borrel van Interbank was tot in de puntjes verzorgd. Er waren speciaal-biertjes, hapjes en een professionele dj! De beursvloer bleef daardoor nog lange tijd na afloop van het programma gevuld. En het mooie nieuws is: Interbank is er de komende twee jaar eveneens bij als sponsor van de borrel!

 

 

LEAVE A COMMENT