Nieuws

De stembussen zijn gesloten

Het is niet meer mogelijk om te stemmen op de genomineerden voor een Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2018. U heeft massaal gehoor gegeven aan de oproep om uw stem uit te brengen. Op de redactie van InFinance kwamen bijna 1.800 ingevulde enquêtes binnen.

Als alle stemmen geteld zijn worden de namen van de winnaars in de Gouden Lotus Awards gegraveerd. Wie dat zijn weten we op 29 mei. Dan worden de winnaars in de categorieën Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Franchiseketen, Woonverzekeraar, Kredietverlener en Innovatie bekendgemaakt op het hoofdpodium van HypoVak in Expo Houten.

Onderzoeksresultaten

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt is een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. De uitslag weerspiegelt de mening van de lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en de leden van de Hypotheek Business Club. Zij gaven in de achterliggende weken hun voorkeuren, samen met een toelichting, door op de website van InFinance. De resultaten van het gehele onderzoek worden gepubliceerd in de juni-editie van InFinance.

LEAVE A COMMENT