Dries Beljon

Dries Beljon

Advocaat en co-founder van LEAN LAWYERS & DOConDEMAND.nl

Geïnspireerd door het boek The LEAN Startup begint Dries in september 2016 samen met zijn compagnon Paul van den Berg advocatenkantoor LEAN LAWYERS.

 

Het kantoor heeft een duidelijke visie op hoe de (juridische) dienstverlening zich gaat ontwikkelen. Met een continue focus op toegevoegde waarde groeit het kantoor in anderhalf jaar tijd van 2 naar 13 medewerkers. Halverwege 2017 volgt de juridische startup DOConDEMAND, een online platform waar – gratis – meer dan 250 juridische documenten worden aangeboden en recent de website AVGstappenplan.nl, waarmee organisaties stap voor stap AVG-proof kunnen worden.

De AVG en financieel advies

Digitalisering van onze samenleving leidt tot steeds meer complexe regelgeving op het gebied van privacy. Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze wet heeft een forse impact op nagenoeg alle organisaties. Helemaal in de financiële wereld.

Vier dagen nadat de AVG van kracht is geworden, neemt Dries u in tijdens de laatste HypoVak Conference mee in de wondere wereld van deze privacyregels. U dacht al AVG-proof te zijn?

Klik hier om u aan te melden voor HypoVak 2018!