Algemeen Directeur
FlexFront Groep

Biografie

Dylan Dresens is algemeen directeur van FlexFront Groep: FlexFront Distributie en Nationaal Hypotheek Loket.
Iedere dag en ieder dossier de beste! Dat is het motto van FlexFront Groep en van Dylan zelf. Met zijn collega’s en de business partners van FlexFront Groep is zijn missie het meest klantvriendelijke hypotheekproces te realiseren waarin FlexFront Groep iedere dag en ieder dossier de hoogst mogelijke kwaliteit levert.
De wil om de consument optimaal te ondersteunen in het hypotheekproces is ook gedreven door zijn negen jaar als directeur van NHG. In die periode is hij verantwoordelijk geweest voor vele ontwikkelingen, zoals de beheercriteria, het hanteren van de werkelijke lasten voor senioren, het creëren van ruimte voor zzp’ers en het hele intensief beheerbeleid.
Zijn drijfveer is het verschil te maken. Voor zijn collega’s, zijn business partners, zijn klanten en voor de consument. En dat sluit naadloos aan bij waar FlexFront Groep iedere dag mee bezig is.

HypoVak Conference 13.00 – 13.45 uur

Uw binnendienst is goud waard

Veel adviseurs runnen ook een bedrijf. Vanuit die ondernemersrol kunt u tijdens deze HypoVak Conference kennis en inspiratie opdoen voor een winstgevend klantbeheer. Want digitalisering levert enerzijds minder werk op voor uw binnendienst, anderzijds is er daardoor meer tijd om aandacht aan uw klanten te geven. Digitalisering stelt uw medewerkers in staat de klant steeds gerichter en proactief te benaderen. Om dit werk goed te doen, moeten zij wel over productkennis én klantgerichte vaardigheden beschikken.

U hoort en ziet tijdens deze sessie hoe de ondernemende adviseurs Bennie Heller van Heller & Heller uit Klazienaveen en Dennis Jansen van Koopwoningservice uit Huissen de overstap hebben gemaakt naar het verdienmodel van de toekomst. Zij creëerden een winstgevend klantbeheer door hun binnendienst in te richten als een proactieve beheerafdeling. Een binnendienst die als klantenbinder pur sang het kantoor een geheel eigen gezicht geeft.

Na deze inleiding nemen de adviseurs plaats in een deskundigenpanel dat hun licht zal laten schijnen op de getoonde best practices waarin een succesvolle transitie heeft plaatsgevonden naar een actief klantbeheer.

De andere deelnemers aan het panel zijn:
– Dylan Dresens van FlexFront
– Paul Wessels van Tulp Hypotheken
– Martin Holleman van Adfiz