De eerste 40-jarige hypotheek van Nederland!

a.s.r. hypotheken introduceert een nieuwe Starters hypotheek met meer ruimte om te leven.

We leven in een tijd waarin we gemiddeld langer leven, langer werken en later met pensioen gaan. Waarom zou je dan ook niet langer de tijd nemen om je hypotheek terug te betalen? Met de nieuwe Starters hypotheek van a.s.r. kan dat. In deze Masterclass hoort u de ins-and-outs van deze unieke hypotheek. En ook hoe u deze nieuwe en onderscheidende hypotheek kan adviseren.

Sprekers:
Mario Menheere is meer dan 20 jaar actief in de financiële wereld. Begonnen als trainee bij ABN AMRO Bank, daarna bij Delta Lloyd waar hij vele jaren het hypotheekbedrijf heeft aangestuurd. Sinds 3 jaren is hij de COO van a.s.r. Bank en a.s.r. Hypotheken. Onder zijn leiding is in 2017 het hypotheekbedrijf van a.s.r. opnieuw ingericht en heeft hij samen aan de wieg gestaan met Herbert Meinders van het nieuwste hypotheekproduct van a.s.r.; de Welthuis Startershypotheek.

Herbert Meinders is al bijna een kwart eeuw actief in het hypotheek domein. Na een carrière van 10 jaar bij Fortis in zowel binnen- als buitenland stortte hij zich in 2006 vol op innovatieve trajecten. Herbert stond aan de wieg de SpaarBeter Hypotheek, de Estate Hypotheek en de Hippotheek maar heeft ook bij verschillende start-ups geparticipeerd. Bij a.s.r. kreeg hij de kans om zijn nieuwste creatie de Welthuis Starters hypotheek naar de markt te brengen.  Herberts werk is altijd innovatief en vaak tegen de stroom in.

Klik hier om u aan te melden voor HypoVak 2018!