Erfrechtplan:
een waardevolle service voor uw klanten

Erfrechtplan: een waardevolle service voor uw klanten

U heeft een mooie klantportefeuille opgebouwd in de loop van de tijd. Een portefeuille waar u trots op bent. U bent voortdurend op zoek naar inspiratie om waardevol te kunnen zijn voor uw klanten op belangrijke momenten. Maar u wilt ook proactief zijn om problemen in hun toekomst te voorkomen.
 
Heeft u wel eens gedacht aan erfrechtplanning als toevoeging op uw service-aanbod? U helpt uw klant door het goed organiseren van zijn of haar erfenis. Hierdoor kan uw klant zijn of haar erfenis zo veel mogelijk achter te laten aan degenen die hen lief zijn. En u bespaart uw klant tot duizenden euro’ s aan erfbelasting en eigen bijdrage in de zorg.  
 
U geeft uw klant inzicht in de situatie na het overlijden en u bereid samen de afspraak met de notaris voor.  Omdat veel klanten weinig ervaring hebben met notarisbezoek en de aktes lastig te lezen vinden, zien ze er vaak tegen op om dit zelf te regelen. De helpende hand die u uw klant kunt bieden wordt uit onze ervaring door uw klant als erg prettig ervaren en uw klant is graag bereid om u voor uw begeleiding te betalen.  
 
Benieuwd of erfrechtplanning iets voor uw klanten kan zijn?  Schrijf u dan in voor onze masterclass en ervaar zelf hoe het werkt.

Bestel hier uw toegangsbewijs voor de HypoVak 2017, waarna u uw keuze kunt maken voor de masterclass.