Florius Verzilver Hypotheek Kansen in verzilveren van overwaarde

In landen als Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten is het al in verschillende vormen mogelijk gemaakt: je overwaarde verzilveren zonder je huis te verkopen. Consumenten en wetenschap zijn enthousiast. De Amerikaanse Nobelprijswinnaar Robert Merton prijst de reverse mortgages aan als nieuwe technologie die nodig zal zijn om de pensioenen aan te vullen.

Florius ziet ook in Nederland een goede voedingsbodem voor dit soort producten. Kijk naar de toenemende vergrijzing en het verwachte gepersonaliseerde pensioen. Tegelijkertijd stimuleert de Nederlandse overheid mensen om zo lang mogelijk thuis te wonen. Naast aanpassing van  de woning, is een extra aanvulling op het pensioen hiervoor vaak noodzakelijk.

Tijdens deze masterclass over “verzilveren van overwaarde” neemt manager Intermediaire Verkoop bij Florius, Paul Staps, u mee in de ontwikkelingen die we zien in de markt en wat die voor het intermediair en haar klanten kunnen betekenen. Ook zal Staps met u bespreken welke kansen en mogelijkheden de Florius Verzilver Hypotheek hierin kan bieden (genomineerd als meest innovatieve hypotheekproduct 2018).

Klik hier om u aan te melden voor HypoVak!